Contactați-ne

Bună! Cum vă putem ajuta?

Această pagină are răspunsuri la toate întrebările frecvente. Doriţi să ne contactaţi prin e-mail? Alegeţi un titlu şi faceţi clic pe „Scrisoare către serviciul pentru clienţi”. Apoi completaţi formularul nostru de e-mail şi noi vom reveni la dumneavoastră cât mai curând posibil.

Pe Rezervările mele puteţi să:   

Nu aţi primit confirmarea rezervării? Vă rugăm să vă verificaţi filtrul de spam. Documentele pot rămâne blocate acolo, indiferent ce client de e-mail utilizaţi. De asemenea, verificați la fila „Rezervările mele”. 

Primim o mulțime de întrebări despre situația din China și despre coronavirus. Recomandăm tuturor pasagerilor să se informeze în primul rând pe site-urile companiilor aeriene dacă acestea permit rambursări sau modificări. În calitate de agenție de turism, avem instrucțiuni pentru numeroase companii aeriene, dar nici pe departe pentru toate.

Nu ezitați să ne contactați cu privire la rezervarea dumneavoastră și vom face tot posibilul pentru a vă ajuta. Datorită acestei situații, s-ar putea ca timpii de răspuns să fie mai lungi și dorim să vă mulțumim pentru îngăduință. Dacă ați fost în China și călătoriți mai departe, vă rugăm să contactați compania aeriană sau ambasada pentru a verifica dacă vi se permite să călătoriți la destinația finală

Header
Subject
Body
Footer